Bestellen |  Zoeken |  Favorieten |  Bestellijst |  Inloggen |  Mijn gegevens Bedrijfsinfo |  Voorwaarden |  Contact 
Home
 
Bedrijfs gegevens

Wie zijn wij en wat doen wij?

Inmiddels is DCAutomatiseringsGroep 18 jaar actief in het leveren en ontwikkelen van financieel-administratieve oplossingen voor bloemisten.
Peter Tromp, de grondlegger van het bedrijf, was in die jaren zelf bloemist en legde zich toe op het ontwikkelen van Software hiervoor. Vanuit deze ‘bloemistenoptiek’ zijn de programma’s volledig toepasbaar binnen de bloemen-speciaalzaak.
Halverwege de jaren 80 was de opkomst van automatisering niet meer te stuiten, immers: Steeds meer bedrijven en uiteraard detaillisten gaf deze ontwikkeling de mogelijkheid de financiële administratie doeltreffend te organiseren. De vraag uit de bloemenbranche volgend was de start van DCAG een logische ontwikkeling.

Product
Nu, in 2004 werkt het bedrijf landelijk en heeft zich professioneel toegelegd op een volledig leveringsprogramma voor de bloemist winkelier. Een product is veelomvattend en bestaat uit niet alleen het product, maar ook: De begeleiding bij de toepassing, de dienstverlening en het voortdurend actueel houden en optimaliseren van de Software. Denk hierbij onder andere aan de veranderende eisen van de fiscale (Europese) regelgeving.

Dienstverlening
DC AutomatiseringsGroep heeft als geen ander begrepen dat adequate dienstverlening één van de belangrijkste peilers onder een bedrijf is. Hierin blinkt DC AutomatiseringsGroep dan ook sterk uit. Bij vragen of opmerkingen is het van groot belang, dat vragen doeltreffend beantwoord en/of opgelost worden. Bij DC Automatisering begìnt de relatie met de klant na de aanschaf van een product en eindigt hier dus niet mee. 

Voor vragen, informatie of andere zaken neemt u gerust contact met ons op!

Home - Bestellen  - Contact
Copyright © 2005 -   DCAG & New Media Studio